Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Prefabrik evlerin tercih edilme sebepleri arasında ilk sırayı maliyet avantajı alır. Prefabrik Ev inşa ettirmek için gereken zorlu ve yorucu süreçler prefabrik evlerde söz konusu değildir. Beton atma ve kuruması gibi zaman alıcı işlemlere gerek olmadan prefabrik evin montajı tamamlanabilir.

Prefabrik evler ise daha çOkay fabrikada hazır olarak üretilen parçalardan lego şeklinde modüler olan sınırları olan ama hızlı ve fiyat anlamında uygun yapılardır.

Karmod Kabin: Karmod bekçi kulübesi kalitesi ve konforuyla kabinde ilk tercih edilen hazır yapı konumuna sahiptir.

Prefabrik ev; duvardan penceresine kadar her türlü detayın fabrikada üretildiği ve inşa edilirken temel kazılmasına gerek duyulmayan yapılardır. İstenen yerde kurulumu gerçekleştirilebilen prefabrik evler, hafif yapısıyla doğal afetlere karşı dayanıklıdır.

Anahtar teslimi prefabrik ev zemin betonu dahil A’dan Z’ye evin oturumunuza hazır measurement teslimini ifade eder.

Konusunda uzman olup olmadıklarından emin olun. • Sözleşmeyi detaylı inceleyin. • Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında profesyonel ekiplere sahip olmasına dikkat edin. • Size sunduğu hizmetler dışında eviniz tamamlandıktan sonra bir difficulty yaşadığınızda firmada muhatap bulup gereken çözümlerin hızlı bir şekilde sağlanabilmesi konusuna dikkat edin.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemi de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve programına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek prefabrik ev başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan sonraki aşamada dimensions yaptıracağınız ev ile ilgili beton strategyı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

Prefabrik evlere olan ilginin bir prefabrik ev diğer nedeni de üretim hızıdır. Prefabrik evler, geleneksel evlerden çAlright daha hızlı inşa edilir ve bu da yeni bir eve olabildiğince çabuk taşınmak isteyen insanlara hitap eder.

Sadece tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Karmod evlerin ana taşıyıcı sistemi paslanmaz, çürümez hafif çelik malzeme kullanımıyla hazırlanmaktadır. H şeklindeki bu taşıyıcılar prefabrik ev duvar blokları arasına yerleştirilmiş olup prefabrik ev modelleri tasarımda maksimum genişlikte konforlu mekanların ortaya çıkartılmasını kolaylaştırır. Bu nedenle tasarımcılar yapı modelini dahiyane fikirlerini ortaya koymalarını kolaylaştırdığı için çOkay severler.

Prefabrik ev cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde tekrar kurulum yapılabilir.

Prefabrik evler, Nevyap'ın yenilikçi ve kaliteli yaşam alanları yaratma vizyonunun bir parçasıdır ve present day yaşamın ihtiyaçlarına cevap verir.

prefabrik ev Yüksek ses ve ısı yalıtım performansına sahip prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç mekana sahiptir.

Report this wiki page